Jak jednoduše na daně

Jak jednoduše na daně

Chcete se raději někam schovat, už jen když slyšíte samotné slovo „daně“? To už nebude potřeba. Tenhle rok to bude jiné – žádné bolesti hlavy, žádné potíže. Budete zcela v klidu. Ne, to není jen bláhový sen. S zistemo je daňové přiznání hračka. Váš daňový poradce vás dokonce může navštívit online. Podnikatelé, vlastníci malých podniků, freelanceři, čtěte dál, protože máme řešení pro vás všechny.

Daně podnikatelů na volné noze

Není snad nic, čeho by se podnikatel bál víc než daňových přiznání. Hlavně takový, který teprve začíná, může být velmi nepříjemně překvapení. Daně se ale musí zaplatit a ještě před tím také spočítat. Takový podnikatel na volné noze si tak musí sám udělat pořádek v příjmech, výdajích, uspořádat účtenky a vědět o každém čísle. Naštěstí je tu zistemo. Veškerá důležitá data jsou přehledně k dispozici na hlavním panelu a jednoduchým kliknutím mohou být převedena do excelového či jiného formátu. Všechny účtenky jsou na svém místě, digitalizované a seřazené – a pokud ne, není se čeho bát, protože jsou po ruce užitečné aplikace na nahrávání účtenek, které vám s tím pomohou. A všechny se samozřejmě dají synchronizovat s zistemo.

Daně menších podniků

Spoustu menších podniků muselo skončit kvůli zásahu daňového poradce (nebo poradkyně, to už je vedlejší). Podnik může být v pořádku, pomaličku se rozrůstá…dokud neuhodí daně. Právě proto je důležité vždycky si je hlídat. To není nic jednoduchého, tím spíše pokud jste vlastník podniku, který počítá každou vzácnou vteřinu svého času a má před sebou stále spoustu úkolů a povinností. Nemluvě o zodpovědnosti za celý pracovní tým. Ale ještě jednou – s zistemo není, čeho se bát. Nejen vaše výdaje, ale i výdaje zaměstnanců jsou pečlivě uspořádány na hlavním panelu a připraveny k exportu. Nebojte se, že byste teď museli běžet někam hledat účtenky, protože členové týmu je průběžně fotili a nahrávali, aby byly připravené ke zpracování. Pracujete v několika různých zemích? To také není žádný problém. zistemo si poradí se všemi měnami a už je za vás převedla, pomocí aktuálních kurzů, do vaší měny.

Online daňový poradce

Nejlepší rada ohledně daní? Najděte si profesionálního daňového poradce a pozvěte ho do zistemo. Stačí vám pár kliknutí a máte hotový speciální online účet pro vašeho daňového poradce. A věřte mi, poradce bude mít radost z vaší práce i pečlivě uspořádaných dat. Ale dejte si pozor, možná nebudou zas tak šťastní, protože si nebudou moci tolik naúčtovat. Protože zpracování vašich daní bude příliš JEDNODUCHÉ. Ušetříte valstně peníze jen prostým uspořádáním dat. A to pořád není vše – zistemo vám totiž pomůže i vypočítat daně.

Výpočet daně

Věděli jste, že placení daní způsobuje reálnou fyzickou bolest? Opravdu. Platba daně vysílá do nervového systému stejný signál, jak by vám dal někdo facku. Ale, jak ví každý zápasník, bolest se dá redukovat, pokud ji předem očekáváme. Jinými slovy: Facka bolí méně, pokud víte, že přijde, protože se na ni můžete připravit. A jelikož daně jsou jedna z mála věcí, na které se v životě můžete (bohužel) spolehnout, je dobré se připravit. V tuhle chvíli přijdou vhod naše nástroje business intelligence – veškerá data, která vkládáte do zistemo se dají snadno proměnit v přehled vývoje. Můžete tak snadno odhadnout váš zdanitelný příjem a připravit se tak na další daňové období. A ta potom.

Sesbírejte síly, připravte se a „daňová facka“ už příště nebude bolet.

S pozdravem, zistemo

účetnictví


Také zajímavé

Zálohová faktura: definice a příklady

Zálohová, nebo také pro forma či „proforma“ faktura – ať už se rozhodnete pro kterýkoli z názvů, otázka zůstává stejná: o co přesně jde? Kdy a proč ji mohu potřebovat? A jak by měla vypadat?

faktura

Sám za sebe? 5 pro a proti

Jak úspěšně podnikat aniž byste se museli zapojovat do týmové práce? Pracujte sami na sebe! Elektrikáři, designéři…někteří lidé mnohem radši pracují sami a věřte tomu, nebo ne, daří se jim. Připravili jsme pro vás 5 největších výhod a nevýhod práce „sólo“.

podnikání a management freelancer

5 lekcí z rodinné farmy: Proč podávají rodinná podnikání lepší výkon?

Pokud je rodina páteří naší společnosti, pak podnikání je srdcem naší ekonomiky. Vzhledem k tomu, že 89% amerických společností řídí rodiny, je poměrně pravděpodobné, že i váš podnik je také rodinnou záležitostí.

budoucnost podnikání podnikání a management podnikatel

5 věcí, které byste měli vědět o účetnictví v cloudu

Už jste své účetnictví přesunuli do cloudu? Ještě ne? Ale víte, že už je na čase, že ano? Účetnictví v cloudu je víc než jen momentální trend. Je to budoucnost účetnictví pro malé podniky i větší společnosti.

budoucnost podnikání cloud podnikání a management účetnictví

Týmový management v době ukládání na cloud

Jste připraveni na management budoucnosti? Dnešní týmová práce je zcela jiná než například před deseti lety. Mezinárodní týmy, práce na dálku, flexibilní pracovní doba a prudce stoupající počet podnikatelů na volné noze.

podnikání a management sledování času cloud budoucnost podnikání podnikatel

BI, KPI a spol. – co vlastně znamená business intelligence?

V dnešním světě jsou různé typy inteligence „na každém rohu“ – emoční inteligence, umělá inteligence, business inteligence…, stačí si vybrat. A nesmíme zapomenout i na mého původního zaměstnavatele, tajnou službu, tedy Secret Intelligence Service.

podnikání a management účetnictví

Pracujte chytře a nechte si zaplatit rychleji!

Kreditní karta není potřeba, zrušit to můžete kdykoli.