Chytrá aplikace pro sledování času

Chytrá aplikace pro sledování času

Bez aplikací jako by podnikání ani nebylo. 85% uživatelů smartphonů (což jsme v podstatě všichni) upřednostňuje aplikace před mobilními webovými stránkami. A jak už víte, zistemo se v podnikání vyzná, a proto jsme vytvořili zistemo App – nejlepší aplikaci pro sledování času na trhu, dostupnou pro iPad, iPhone i Android.

Představte si, že je půlnoc. Probudíte se a uvědomíte si, že váš dům hoří. Napřed samozřejmě zachráníte rodinu, včetně křečka, kočky, psa, nebo jiného zvířectva. Ale co pak? Hádám, že sáhnete po svém telefonu. Tedy ten chytrý, ne klasickou starou pevnou linku, samozřejmě. Strávili jsme s tímhle drobným zařízení spoustu času, ve dne i v noci. Během přípravy míchaných vajec k snídani, čištění zubů, cesty na nákup nebo cvičení ve fitku – v dnešní době existuje aplikace prakticky pro cokoliv.

Používání mobilních aplikací

Smartphone přestal být pouhým zařízením pro telefonování už před nějakým časem. Podle nedávných statistik použití mobilních aplikací stouplo používání aplikací mezi roky 2014 a 2015 o 21%. Více než polovina času strávená s přístroji v ruce se vztahuje k aplikacím (52%). Vlastně už to ani nenazýváme správně, tedy mobilní aplikace. Samotný pojem aplikace může znamenat jakoukoli softwarovou aplikaci.

A teď vám tedy můžu konečně správně představit virtuální zistemo, která se nově stala i mobilní aplikací, dostupnou pro iPhone, iPad i Android. Aplikace je snadno ovladatelná a přehledná, přesně jak byste od mladší sestry zistemo čekali. A musím se přiznat, jsem na ni tak trochu pyšná.

Nejlepší aplikace pro sledování času

Jste zrovna na cestě na meeting s klientem a začne vám zvonit telefon – jiný klient má problém, který si žádá okamžité řešení. Zvládnete ho elegantně nalézt po cestě na meeting a tam jste potom schopni se plně soustředit a věnovat se tématu. Všechno je v pořádku. Vlastně skoro všechno. Zapomněli jste na čas – a jak už víme, čas jsou peníze. A v peníze ho také snadno proměníte, pokud si svůj čas začnete pečlivě sledovat. S aplikací zistemo to není žádný problém. Rychlé kliknutí a každá vteřina vašeho času je zaznamenána a přiřazena ke správnému klientovi a správné faktuře.

Výdaje pod kontrolou

Měřením času to ale nekončí. Po cestě z úspěšného setkání s klientem se stavíte nakoupit. Bez zistemo bude účet z nákupu čekat na dně tašky, jen aby se pak mohl přesunout do krabice od bot, kde už jsou ostatní. A tam nejspíš zůstane už navždycky. S aplikací zistemo a jejím chytrým sledováním výdajů můžete zase o něco lépe využít váš smartphone – stačí si účtenku vyfotit, nahrát ji do aplikace a je hotovo. Všechny výdaje navíc můžete snadno přiřadit ke správnému klientovi. Jednoduše je připojíte k faktuře. A to pořád není všechno. Představte si, jakou radost bude mít z přehledných výdajů váš účetní poradce (a pokud ne přímo radost, alespoň nebude tak nešťastný, jako kdyby hleděl do papírové krabice od bot).

Podnikání v kapse

Se sledováním času a výdajů v jedné aplikace je fakturace úplná hračka a navíc se přitom jednoduše váš čas mění na peníze. Odpracované minuty i všechny příslušné účty se automaticky přiřazují k příslušným fakturám. Pak už můžete jen nastavit datum, kdy se faktury odešlou vašim klientům. Vaše virtuální zistemo vám dá vědět, jakmile dorazí peníze, případně klientovi pošle jemné upozornění na čekající platbu.

Výhody aplikace zistemo jsou zřejmé. Místo zdlouhavého sezení nad účetnictvím všechno vyřešíte v běhu, kdykoliv a odkudkoliv chcete. Vaše mysl tak může zůstat soustředěná na důležitější věci, na vaši reálnou práci, tu ze které (a možná i pro kterou) žijete.

Mobilní podnikání

Možnosti podnikání v mobilní aplikaci jsou teprve na začátku. Věřim, že mobilní aplikace postupem času změní způsob, jakým pracujeme, snad k lepšímu. My se prozatím snažíme, jak nejlépe umíme, abychom vám mohli poskytnout přístupné, příjemné pracovní rozhraní se zdravým přístupem k vyvážení pracovního a soukromého života.

Doufáme, že vás nikdy nepotká ta děsivá situace s hořícím domem, ale prosím, ukládejte si všechny opravdu důležité věci, o svá data se nemusíte bát. Veškerá data zistemo jsou v bezpečí uložena na cloudu – švýcarském, tak zabezpečeném jako švýcarské banky. I kdybyste přišli o svůj telefon, nic se vám neztratí. Mimochodem: hořící dům – The Burning House – tvoří poměrně ohromující sbírku fotek věcí, které by lidi zachraňovali. Smartphone je na každé z nich.

S pozdravem, zistemo

sledování času


Také zajímavé

Small data jako základ pro velký úspěch

Zapomeňte na big data! Small data mohou být přesně to, co váš podnik potřebuje, aby se mohl zvětšovat. Alespoň pokud věříte marketingovému guru Martinu Lindstormovi. Ve svém bestselleru Small data. Drobné stopy, které vedou k velkým trendům (Small Data.

budoucnost podnikání novinky podnikání a management podnikatel

Co je Cloud? A můžete mu věřit se svým podnikáním?

Cloudová alba, cloudové účetnictví, cloudová úložiště – cloud se stal domovem pro téměř všechna naše data. Ale co přesně vlastně cloud je? A nakolik je vhodný pro freelancery a menší podniky?

budoucnost podnikání cloud podnikání a management účetnictví

Oživte svůj projekt! Umění řídít projekt a vyprávět příběhy

Bylo nebylo, lidé se vyvíjeli – a s nimi také umění vyprávění. Příběhy mají zvláštní moc: Uchvacují nás, vychovávají, děsí nás a zároveň nám dodávají odvahu. Dobrý příběh dokáže rozesmát a zároveň rozplakat.

podnikání a management

E-mailovému newsletteru už odzvonilo… Nebo ne? 7 faktů o e-mailovém marketingu a jeden jako bonus

Mnoho markentingových odborníků už v minulosti vyhlásilo smrt e-mailového newsletteru – a stejně tak jich mnoho tvrdí, že je stále naživu. Tak kdo má pravdu? Podívejme se na fakta. E-mailovému newsletteru už odzvonilo.

budoucnost podnikání novinky podnikání a management podnikatel

Vaše podnikání na sociálních sítích: Vytvořte poutavý obsah v 5 krocích a vyhněte se jednomu velkému pádu

Má váš podnik stránku na Facebooku? A účet na Twitteru? A co takhle Instagram nebo LinkedIn? Marketing na sociálních sítích může být matoucí pro mnohé podnikatele. Ale nebojte se! Naučte se jak na to a posuňte vaše podnikání na novou sociální úroveň.

budoucnost podnikání účetnictví podnikání a management

BI, KPI a spol. – co vlastně znamená business intelligence?

V dnešním světě jsou různé typy inteligence „na každém rohu“ – emoční inteligence, umělá inteligence, business inteligence…, stačí si vybrat. A nesmíme zapomenout i na mého původního zaměstnavatele, tajnou službu, tedy Secret Intelligence Service.

podnikání a management účetnictví

Pracujte chytře a nechte si zaplatit rychleji!

Kreditní karta není potřeba, zrušit to můžete kdykoli.