Freelance podnikání

Cena pro zistemo v přehledu webu FinancesOnline

Odhodlání vyniknout

Díky našemu odhodlání vynikat bylo zistemo nedávno oceněno prestižní cenou Uživatelské spokojenosti (Great User Experience) a Vycházející hvězdy (Rising Star) na webu FinancesOnline. Tato cena je předávána na základně několika faktorů, včetně prostředků spolupráce, uživatelské přístupnosti, možnosti vlastních úprav, integrace více možností. Tento soubor kritérií slouží k výběru produktů, jejichž software nejlépe napomáhá v pracovním procesu a zároveň zlepšuje obchodní vzdělání svých klientů.

Vycházející hvězda

V žebříčku ocenění Vycházející hvězdy získalo zistemo celkové skóre 8.0, s působivými 96% spokojených hodnocení. FinancesOnline nás také zařadili na 14. místo v žebříčku Softwaru pro správu času a výdajů.

Získali jsme take speciální uznání za naši sadu pěti pokročilých nástrojů pro online sledování času, které podnikatelům umožňuje sledovat živě své týmy a jejich práci.

Podívejte se s zistemo na věci z širší perspektivy

Kromě již zmíněného jsme byli také zvoleni pro naši schopnost určit ukazatele, které pomáhají našim klientům seznámit se s nejnovějšími trendy, chytře se rozhodovat v otázkách podnikání, a zkvalitňovat tak své produkty či služby. Především náš rozpočet a nástroje pro sledování projektů pomáhají klientům podívat se na věci z širší perspektivy, a podle toho se také připravit.

Pro zahraniční společnosti

FinanceOnline vidí naše služby jako velmi užitečné take pro zahraniční či mobilní společnosti, v nichž musí mít více obchodních partnerů z celého světa možnost přístupu k dokumentům, úpravy finančních záznamů či svolání meetingů.

zistemo je v tomto ohledu jedinečné svým fakturačním systémem na cloudu, který vám umožňuje aktualizovat váš pracovní proces za pochodu online či pomocí mobilní aplikace. Věříme, že právě tato možnost propojení týmu je klíčovým faktorem pro dlouhodobě úspěšné podnikání.

Zefektivněte vaše podnikání

zistemo bylo vytvořeno, aby pomáhalo podnikatelům spravovat své společnosti pomocí efektivních nástrojů a jednoduše ovladatelných online nástrojů. V zistemo jsme se vždy snažili soustředit na poskytnutí služeb, které odpovídají reálným potřebám našich klientů – od fakturačního software až po sledování projektů a odpracované doby.

Jsme poctěni obdrženými cenami z FinancesOnline a zavazujeme se zlepšovat a rozvíjet náš software pro sledování času a fakturaci, aby naše společnost zůstala i nadále úspěšná.

S pozdravem, zistemo

podnikání a management novinky sledování času


Také zajímavé

Freelanceři a majitelé podniků: Chcete finanční stabilitu? Používejte zálohy!

Zálohy, poplatky, smlouvy o zálohách: Finanční stabilita je pro mnoho lidí neustálý problém – především pak pro majitelé menších podniků, freelancery a podnikatele na volné noze. Čtete dál a dozvíte se, jak by mohly zálohy vyléčit vaše finanční problémy.

freelancer podnikání a management účetnictví

Dokonalá cenová nabídka

Obdrželi jste požadavek na vytvoření cenové nabídky? Prohlédněte si, jak vytvořit dokonalý cenový odhad a jak zároveň nepodcenit odhad času na výkon práce. Už se nám to stalo každému: Přijde klient s velmi zajímavým zadáním práce a chce dostat cenový odhad předem.

podnikání a management

Buďte chytří a měřte svůj čas

Přemýšleli jste někdy nad tím, jak byste vlastně jako podnikatel na volné noze mohli měřit svůj čas? Podívejte se na několik tipů, jak mít svůj čas pod kontrolou a jaké nástroje k tomu použít.

sledování času freelancer

Daň z prodeje, daň z příjmu… Co všechno musím platit?

Jaké daně platí majitelé menších podniků? Existuje speciální daň pro freelancery? A co je DPH? Čtěte dál, ať víte, jak si snadno poradit s daňovým přiznáním. Rada pro majitele menších podniků Každý rok přijde doba, kdy miliony majitelů podniků a podnikatelů padnou pod tíhou vyřizování daňových přiznání.

daně faktura podnikání a management

Majitelky podniků – Jsou ženy lepší v podnikání?

Je dost možné, že jste jednou z nich. Nebo to máte v plánu. Nebo máte jednu za manželku? Ženy-podnikatelky, matky-podnikatelky… Ženské podnikání je na vzestupu A podle statistiky jejich podniky prosperují.

budoucnost podnikání ženy v podnikání podnikání a management

Sám za sebe? 5 pro a proti

Jak úspěšně podnikat aniž byste se museli zapojovat do týmové práce? Pracujte sami na sebe! Elektrikáři, designéři…někteří lidé mnohem radši pracují sami a věřte tomu, nebo ne, daří se jim. Připravili jsme pro vás 5 největších výhod a nevýhod práce „sólo“.

podnikání a management freelancer

Pracujte chytře a nechte si zaplatit rychleji!

Kreditní karta není potřeba, zrušit to můžete kdykoli.