Freelance podnikání

Obchodní výdaje pod kontrolou s tou nejlepší aplikací

Hledáte nejlepší aplikaci pro sledování výdajů na váš Android či iPhone? Jednu vám rozhodně můžeme doporučit. Jistě, zdá se, že si poněkud straníme. Ale kdo v dnešní době ne?

Která aplikace je na sledování výdajů opravdu ta nejlepší?

Nejlepší aplikace by neměla pouze zaznamenávat vaše výdaje. Měla by zároveň šetřit váš čas, peníze – a co nejvíc energie. Ale jak zjistíte, která tohle všechno opravdu umí?

Ta nejlepší aplikaci by měla šetřit váš čas, peníze i energii

Ta nejlepší aplikaci by měla šetřit váš čas, peníze i energii. (Foto od: BillionPhotos.com | stock.adobe.com)

Ve všem tom skrytém produktovém marketingu, fake news a sr**kách (omluvte mé vyjadřování), které dnes na internetu (a ve světě) najdete, se jen těžko hledá kousek upřímnosti. Stává se poměrně nemožným určit, zda čtete nějaký zaplacený marketingový článek, nebo opravdové, od srdce míněné rady. Věřte mi, chápu vás.

Ale ráda bych vám něco řekla: My v zistemo si vážíme svých čtenářů. Ano, vás – opravdu si vážíme VÁS. A stejně tak si vážíme i svého produktu – jinak bychom do něj také nevkládali své srdce a duši. Podnikatel na volné noze, start up, malý podnik, velká společnost – ať už podnikáte jakkoliv, chceme vám pomoci postupovat kupředu. A právě proto se každý den snažíme, jak nejlépe umíme, abychom vytvořili ten nejchytřejší finanční software. Pro vás.

Jak funguje aplikace pro sledování výdajů

Jak funguje digitální sledování výdajů? Postup je celkem jednoduchý: Dostanete účet, vezmete do ruky telefon, vyfotíte, nahrajete a …máte hotovo. Až na to, že nemáte.

Používání online aplikace je snadné… až na to, že není

Používání online aplikace je snadné… až na to, že není.

Nechcete přede mít jen digitální repliku staré dobré krabice s účtenkami, že ne? Aby mohlo být vaše digitální účetnictví stejné chytré a profesionální jako by, musíte si ho správně uspořádat – jinak bude následovat jen digitální chaos.

Jak si uspořádat výdaje

Nebojte se, postarali jsme se, aby pro vás uspořádání digitálních účtenek bylo snadné. S pomocí našeho online nástroje automaticky přiřadíte účet ke konkrétní daňové kategorii a, pokud budete chtít, také k projektu a klientovi. Tenhle jeden jednoduchý krok vám (a vašemu účetnímu poradci) podstatně usnadní život! Protože pak budete moci automaticky přidávat výdaje do faktury, vytvářet profesionální daňová přiznání a kdykoliv sledovat své výdaje – v aktuální podobě, z jakéhokoliv zařízení. A tomu říkáme chytré účetnictví.

Týmové sledování času na cesty

Ale počkejte! Tím to nekončí. Přestože máme rádi podnikatele na volné noze, my v zistemo jsme hlavně týmoví hráči. Pokud už znáte naše proslulé sledování času týmu, asi vás nepřekvapí, že jsme vytvořili také ideální nástroj pro sledování výdajů, který je vhodný pro týmy všech velikostí. Bérnard v Paříži, Marco na Seychellách, Emma v New Yorku mohou své výdaje zaznamenávat jedině přímo na cestě.

A vy, na oplátku, můžete sledovat jejich aktuální stav výdajů online, z vašeho počítače, tabletu či telefonu. Z Paříže, New Yorku, nebo odkudkoliv, kde právě jste.

Bérnard v Paříži, Marco na Seychellách, Emma v New Yorku mohou své výdaje zaznamenávat jedině přímo na cestě.

Bérnard v Paříži, Marco na Seychellách, Emma v New Yorku mohou své výdaje zaznamenávat jedině přímo na cestě. Foto od: Maridav | stock.adobe.com

Přehled ve vlastním cash flow!

Abyste mohli úspěšně podnikat, potřebujete, aby více peněz přicházelo, než odcházelo, že? Samozřejmě že ano. Ale věděli jste, že průběžný pohyb peněz může být v kladných hodnotách, a přitom výsledná ziskovost je v minusu? Vlastně to není zas tak neobvyklé. Vezměte si například, že jste nedávno nahradili vaše firemní auta jízdními koly, aby vaši zaměstnanci zůstali ve formě, životní prostředí méně znečištěné a vaše výdaje nižší. Pravděpodobně jste prodali auta, snad za dobrou cenu. To může výrazně zvednout vaše cash flow – ale nepodá vám to už objektivní pohled na celkovou úspěšnost vašeho podnikání. Chytrý podnikatel proto vždy zná momentální stav svých peněz: Díky našim chytrým nástrojům pro tvorbu souhrnných zpráv budete mít vždy přehled o svých výdělcích a výdajích.

Zprávy o výdajích a business intelligence

Jak už jsem řekla, chceme vám pomoci postupovat kupředu. Právě proto obsahuje zistemo aplikaci pro sledování výdajů s automatickými souhrnnými zprávami o výdajích a profesionálními nástroji pro business intelligence. Mějte ve svých číslech přehled a prohlížejte si je snadno díky dostupným grafům a vizualizacím. Pokud víte, kam proudí vaše peníze, můžete lépe rozhodovat o svém podnikání – a také zapůsobit na investory i klienty.

Mějte ve svých číslech přehled díky chytré aplikaci…

Mějte ve svých číslech přehled díky chytré aplikaci…

Dost chytré, pokud mohu mluvit za sebe. Nebo jsem naslibovala příliš? Jaký je váš názor na nejlepší aplikaci pro sledování výdajů? Dejte nám vědět!

A pokud jste to už neudělali: vyzkoušejte nás! Třeba hned teď. Je to zcela zdarma.

S pozdravem, zistemo

faktura podnikání a management sledování času účetnictví


Také zajímavé

E-mailovému newsletteru už odzvonilo… Nebo ne? 7 faktů o e-mailovém marketingu a jeden jako bonus

Mnoho markentingových odborníků už v minulosti vyhlásilo smrt e-mailového newsletteru – a stejně tak jich mnoho tvrdí, že je stále naživu. Tak kdo má pravdu? Podívejme se na fakta. E-mailovému newsletteru už odzvonilo.

budoucnost podnikání novinky podnikání a management podnikatel

Průmyslová revoluce č. 4: Roboti, umělá inteligence a budoucnost práce

Roboti, umělá inteligence a automatizace průmyslu utváří budoucnost naší práce. Tzv. čtvrtá průmyslová revoluce byla tématem Světového ekonomického fóra, kterého se účastní podnikatelská, politická a intelektuální elita světa. Ale opravdu je inteligentní software jako např.

podnikání a management

Podnikání – pomalu, ale jistě!

Rozbíhá se vám podnikání poněkud pomalu? Není se čeho bát, protože pomalu je nové rychle. Vážně. V dnešní šílené ekonomice, kdy obrovské společnosti mizí jako lusknutím prstu a nové, malé startupy se objevují na každém rohu, je pomalejší podnikání přesně to, co byste mohli potřebovat.

podnikání a management

Chcete vytvořit pracovní prostředí vhodné pro rodinu? Čtěte dál.

70% dnešních pracujících, ať už žen, nebo mužů, se neúspěšně snaží balancovat mezi rodinou a prací. A to pak ústí ve stres, rozvody a rozvrácené rodiny. Takže je na čase vytvořit pracovní prostředí vhodné pro rodinu!

budoucnost podnikání sledování času podnikání a management ženy v podnikání

5 věcí, které byste měli vědět o účetnictví v cloudu

Už jste své účetnictví přesunuli do cloudu? Ještě ne? Ale víte, že už je na čase, že ano? Účetnictví v cloudu je víc než jen momentální trend. Je to budoucnost účetnictví pro malé podniky i větší společnosti.

budoucnost podnikání cloud podnikání a management účetnictví

Vážení podnikatelé, zbavte se konečně papírových faktur!

Nebudete litovat. Pokud je váš podnik jako většina ostatních, stále plýtváte časem, energií a ekologickými zdroji na papírové faktury. Přestože výhod světa e-faktur je spoustu, možnosti, jak s nimi pracují, se stále rozrůstají – ale to vy víte!

budoucnost podnikání účetnictví podnikání a management faktura

Pracujte chytře a nechte si zaplatit rychleji!

Kreditní karta není potřeba, zrušit to můžete kdykoli.