Freelance podnikání

Představujeme: Faktury budoucnosti

Hledáte šablony pro své faktury? Vítejte v naší show! Oceňujeme, že jste si našli čas ve vašem nabitém rozvrhu podnikatele a/nebo věnovat nějaký čas sociálním sítím. Vážně. Protože dnes vám odhalíme budoucnost fakturace.

zistemo – generátor faktur!

Ano, my víme. Fakturace není zrovna vaše nejoblíbenější téma a rozhodně se najdou zajímavější věci, na které byste mohli zrovna využít svůj čas. Jako třeba vtipná kočičí videa nebo nejnovější filtry na Snapchatu. Ale, prosím, vydržte to s námi. Nebudete litovat. Kde jinde se dozvíte o nejšikovnější, nejflexibilnější a nejchytřejší cestě, jak vytvářet faktury pro vaše klienty? Tak vidíte.

Šablony faktur na míru

Představte si svět, ve kterém můžete vytvářet profesionálně vypadající šablony faktur, přesně vám na míru – s vaší značkou, s poli podle potřeb klienta a designem příjemným na pohled? Nikde jinde už nemusíte hledat: zistemo generátor faktur vám tohle všechno umožní. A nepotřebujete žádné speciální znalosti! Přetahujte pole do vaší faktury, přidejte loho a vyberte si z množství designů. Moderní a zábavný, nebo klasický a sofistikovaný – je to jen na vás.

Generátor faktur

Žádné speciální znalosti nejsou potřeba – první generátor faktur, kam můžete pole prostě jen přetáhnout, je tady.

Včetně čísla faktury

Víte, jak vytvořit číslo faktury? Jaké podmínky musíte dodržet? A co DPH a další daně? Když vytváříte šablonu faktury, musíte zvážit velké množství faktorů. Ať už máte velkou firmu nebo malé podnikání, ať už pracujete na sebe nebo v týmu: pro každou fakturu platí zákonem dané předpisy. zistemo generátor faktur je zvládne všechny – a navíc můžete přidat, nebo vymazat pole podle vlastní potřeby.

Chytrý generátor faktur

Jakmile vytvoříte svou šablonu, máte prakticky hotovo. Používejte náš chytrý generátor faktur a vytvářejte faktury během několika vteřin: dvě kliknutí a odpracovaní doba i výdaje jsou ve faktuře. Další kliknutí a faktura je odeslaná. Vaši klienti nebudou jen ohromeni profesionálním designem, ale také je pravděpodobné, že mnohem rychleji zaplatí. A pokud ne, bude jim odesláno přátelské upozornění, aby platbu uskutečnili. Jakmile peníze dorazí, dostanete okamžitě upozornění.

Profesionální vzory faktur

šablon faktur

Výběr profesionálních šablon faktur na dosah ruky

zistemo vám nabízí profesionální fakturační šablony a vzory – a ještě mnohem víc. Protože faktury jsou jen vrcholek ledovce vašeho podnikání. Vy i váš tým vynakládáte čas i energii na výrobu produktů a dokončování projektů. Od získávání nových klientů až po sestavování cenových nabídek, od správy projektu až po správu klientů, od lidských zdrojů až po rozhodnutí ohledně managementu: všechno tohle se skrývá za fakturou. A s podnikatelským softwarem jako je zistemo máte vše pod kontrolou.

Nová faktura s sebou

Kdekoliv jste, kdykoliv je potřebujete: vytvářejte faktury po cestě. Na chytrém telefonu nebo tabletu, na notebooku nebo stolním počítači. zistemo vám umožní spravovat vaše podnikání na cloudu – zabezpečené stejnou mírou ochrany, jakou používají švýcarské banky. Sleduje online kdo pracuje na čem, kdo přidává výdaje a kolik hodin bylo stráveno na konkrétním projektu. Fakturujte klientům v řádu několika vteřin a použijte zbývající čas na věci, na kterých opravdu záleží. Jako třeba na roztomilého křečka, co jí mrkvičku. Nebo na úspěšné řízení vašeho podnikání. Ještě nejste přesvědčeni? Tak si to vyzkoušejte. Zcela zdarma.

S pozdravem, zistemo

fakturace menší podniky podnikání a management účetnictví


Také zajímavé

Opravdu bude váš tým produktivnější s flexibilní pracovní dobou? 5 mýtů o alternativních přístupech k pracovnímu rozvrhu

Stojíte v čele týmu pracujícího na dálku? Pracují vaši zaměstnanci z domova? Nebo pevně věříte, že je nejlepší pracovní doba od 9 do 5? Nehledě na to, jaký systém používáte – pokud vedete podnik, je pro vás produktivita týmu klíčová.

budoucnost podnikání novinky podnikání a management podnikatel sledování času ženy v podnikání

Co je faktura a na co všechno je třeba dát si pozor?

Zakládáte si nové podnikání? Dostali jste zrovna první objednávku a musíte vystavit svou první fakturu? A víte opravdu, co to taková faktura je a co by měla všechno obsahovat? Jelikož by někteří z vás mohli váhat, co na fakturu napsat a co ne, dali jsme dohromady základní informace, které potřebuje majitel podniku nebo freelancer znát.

faktura účetnictví

Žádné e-maily, stoprocentní výkonnost: 5 důvodů, proč se zbavit e-mailu

Kolik e-mailů se vám každý den objeví v doručené poště? Řekla bych, že až moc. Podle nedávné americké studie strávíme každý den 3,1 hodiny pracovními e-maily a dalších 3,2 hodiny soukromými.

podnikání a management

Bludiště výdajů: aplikace, které vám pomohou neztratit se

Aplikace pro ukládání účtenek, jako např. Xpenditure, Shoeboxed nebo Expensify, vám hodně zjednoduší život, a dokonce vám i pomohou ušetřit. Během chvilky máte vyfoceno a uloženo vše, co potřebujete – mít výdaje pod kontrolou nikdy nebylo snazší.

podnikání a management účetnictví

5 lekcí z rodinné farmy: Proč podávají rodinná podnikání lepší výkon?

Pokud je rodina páteří naší společnosti, pak podnikání je srdcem naší ekonomiky. Vzhledem k tomu, že 89% amerických společností řídí rodiny, je poměrně pravděpodobné, že i váš podnik je také rodinnou záležitostí.

budoucnost podnikání podnikání a management podnikatel

Dokonalá cenová nabídka

Obdrželi jste požadavek na vytvoření cenové nabídky? Prohlédněte si, jak vytvořit dokonalý cenový odhad a jak zároveň nepodcenit odhad času na výkon práce. Už se nám to stalo každému: Přijde klient s velmi zajímavým zadáním práce a chce dostat cenový odhad předem.

podnikání a management

Pracujte chytře a nechte si zaplatit rychleji!

Kreditní karta není potřeba, zrušit to můžete kdykoli.